Reteta Supa de Rosii
2014-08-11- Cantitate : 1 oala
- Portii : 8
- Timp Prep : 25m
- Timp Gatire : 30m
- Gata in : 55m
Ingrediente
- 6 linguri unt
- 1 ceapa taiata in felii foarte subtiri
- 15 morcovi taiati in felii subtiri
- 2 tulpini de telina taiata in felii foarte subtiri
- 3 catei usturoi tocat
- 2 cutii sos de rosii
- 2 linguri busuioc tocat
- 1 lingura oregano
- sare dupa gust
- piper negru dupa gust
Mod de preparare
Pasul 1
Se topeste untul intr-o oala mare la foc mediu spre mic si se calesc in el ceapa, morcovii, telina si usturoiul pentru aproximativ 10 minute. Se adauga sosul de rosii, busuiocul, oregano si se amesteca. Se creste focul spre mediu si se fierbe pana cand supa scade, intre 10 si 20 minute.
Pasul 2
Se toarna supa intr-un blender pana la jumatate si se amesteca scurt de 3-4 ori. Se toarna intr-o alta oala mare. Se repeta operatiunea pana cand toata supa este data prin blender.
Pasul 3
Se incalzeste supa din nou pana cand este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Media Notelor
(5 / 5)
1 oameni au dat nota acestei retete
Retete Asemanatoare:
Informatii Nutritionale
Aceste informatii sunt per portie.
-
Calorii
274 kcal -
Colesterol
85 mg -
Fibre
2.3 g -
Sodiu
950 mg -
Carbohidrati
10.7 g -
Grasimi
25.5 g -
Proteine
3.2 g