Reteta Salata Caesar
2014-09-28- Timp Prep : 20m
- Timp Gatire : 0m
- Gata in : 20m
Ingrediente
- 2 catei de usturoi tocat marunt
- 2 ansoa file
- suc din 1/2 lamaie
- 2 linguri otet de vin rosu
- 1 lingura mustar Dijon
- galbenus de la 1 ou
- 1/8 sos Worcestershire
- 1/4 cana ulei de masline
- 1 varf de cutit de sare
- piper negru dupa gust
- 1/2 cap de salata verde tocata
- 1/4 ceasca parmezan ras
- 2 linguri crutoane
Mod de preparare
Pasul 1
Se amesteca usturoiul cu salata intr-un castron mare de salata. Se bate sucul de lamaie, otetul, mustarul, galbenusul si sosul Worcestershire in amestecul de ansoa pana cand devine omogen si cremos. Se amesteca treptat uleiul de masline turnand incet si amestecand in continuu. Se condimenteaza cu sare si piper negru.
Pasul 2
Se amesteca salata verde si parmezanul in sos pana sunt complet acoperite. Se serveste salata Caesar acoperita cu crutoane.
Media Notelor
(5 / 5)
1 oameni au dat nota acestei retete
Retete Asemanatoare:
Informatii Nutritionale
Aceste informatii sunt per portie.
-
Calorii
362 kcal -
Colesterol
116 mg -
Fibre
2 g -
Sodiu
781 mg -
Carbohidrati
9.5 g -
Grasimi
33 g -
Proteine
8.4 g