Reteta Pui Marsala
2014-10-25- Bucatarie: Italiana
- Fel de mancare: Fel Principal
- Grad de dificultate: Avansat
- Portii : 4
- Timp Prep : 10m
- Timp Gatire : 20m
- Gata in : 30m
Ingrediente
- 1/4 cana faina
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 1/2 lingurita oregano
- 4 jumatati piept de pui dezosat si fara piele
- 4 linguri unt
- 4 linguri ulei de masline
- 1 cana felii de ciuperci
- 1/2 cana vin Marsala (se poate folosi ca alternativa Pinot Noir)
- 1/4 cana vin alb
Mod de preparare
Pasul 1
Intr-un castron se amesteca faina, sarea, piperul si oregano. Se tavalesc bine bucatile de pui in amestecul de faina pana sunt bine acoperite.
Pasul 2
Intr-o tigaie mare se topeste untul in ulei la foc mediu. Se pun bucatile de pui in tigaie si se prajesc bine pe o parte. Se intorc bucatile de pui si se adauga ciupercile. Se toarna vinul Marsala si vinul alb. Se aopera tigaia si se lasa la foc mediu 10 minute, intorcand-se puiul o data pana cand este prajit bine si nu mai este roz.
Media Notelor
(5 / 5)
1 oameni au dat nota acestei retete
Retete Asemanatoare:
Informatii Nutritionale
Aceste informatii sunt per portie.
-
Calorii
448 kcal -
Colesterol
99 mg -
Fibre
0.5 g -
Sodiu
543 mg -
Carbohidrati
13.3 g -
Grasimi
26.6 g -
Proteine
28.8 g