Reteta Briose cu Banane
2014-08-24- Cantitate : 12 briose
- Timp Prep : 10m
- Timp Gatire : 25m
- Gata in : 35m
Ingrediente
- 1 si 1/2 cani faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare
- 3 banane mari facute piure
- 3/4 cana zahar
- 1 ou
- 1/3 ceasca de unt topit
Mod de preparare
Pasul 1
Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Se scot forme de hartie de copt pentru briose. Se cern impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea si se aseaza la indemana.
Pasul 2
Se amesteca intr-un castron mare bananele, zaharul, ouale si untul topit. Se adauga amestecul de faina si se amesteca pana la omogenizare. Se toarna in hartiile de briose.
Pasul 3
Se pun la copt in cuptorul incalzit in prealabil. Se coc timp de 25-30 de minute. Briosa este coapta atunci cand va reveni la forma initiala daca este atinsa usor. Se pot servi cu dulceata de fructe de padure si inghetata de vanilie.
Media Notelor
(5 / 5)
1 oameni au dat nota acestei retete
Retete Asemanatoare:
Informatii Nutritionale
Aceste informatii sunt per portie.
-
Calorii
187 kcal -
Colesterol
31 mg -
Fibre
1.3 g -
Sodiu
275 mg -
Carbohidrati
32.3 g -
Grasimi
5.8 g -
Proteine
2.6 g