Reteta Pui Marsala

2014-10-25
  • Portii : 4
  • Timp Prep : 10m
  • Timp Gatire : 20m
  • Gata in : 30m

Ingrediente

  • 1/4 cana faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 4 jumatati piept de pui dezosat si fara piele
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 cana felii de ciuperci
  • 1/2 cana vin Marsala (se poate folosi ca alternativa Pinot Noir)
  • 1/4 cana vin alb

Mod de preparare

Pasul 1

Intr-un castron se amesteca faina, sarea, piperul si oregano. Se tavalesc bine bucatile de pui in amestecul de faina pana sunt bine acoperite.

Pasul 2

Intr-o tigaie mare se topeste untul in ulei la foc mediu. Se pun bucatile de pui in tigaie si se prajesc bine pe o parte. Se intorc bucatile de pui si se adauga ciupercile. Se toarna vinul Marsala si vinul alb. Se aopera tigaia si se lasa la foc mediu 10 minute, intorcand-se puiul o data pana cand este prajit bine si nu mai este roz.

 

Media Notelor

(5 / 5)

5 5 1
Da o nota acestei Retete

1 oameni au dat nota acestei retete

Retete Asemanatoare:
  • 4564842

    Reteta Paste cu Creveti in Sos Alfredo

  • reteta lasagna

    Reteta Lasagna

  • reteta sos pizza

    Reteta Sos Pizza

  • Cordon Bleu

    Reteta Cordon Bleu

  • reteta salata caesar

    Reteta Salata Caesar

Informatii Nutritionale

Aceste informatii sunt per portie.

  • Calorii

    448 kcal
  • Colesterol

    99 mg
  • Fibre

    0.5 g
  • Sodiu

    543 mg
  • Carbohidrati

    13.3 g
  • Grasimi

    26.6 g
  • Proteine

    28.8 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>