Reteta Negresa

2014-10-31
  • Cantitate : 16 negrese
  • Timp Prep : 25m
  • Timp Gatire : 35m
  • Gata in : 60m

Ingrediente

  • 1/2 cana unt
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita pudra
  • 1/3 cana cacao pudra
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri cacao pudra
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita vanilie pudra
  • 1 cana zahar

Mod de preparare

Pasul 1

Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Se unge si se da cu faina o tava patrata inalta cu latura de 8 cm.

Pasul 2

Intr-o cratita mare se topesc 1/2 cana unt. Se ia de pe foc si se amesteca in unt 1 cana zahar, ouale si 1 lingurita de vanilie. Se adauga si se bat 1/3 cana de cacao, 1/2 cana de faina, sare si praf de copt. Se aseaza aluatul in tava pregatita la pasul 1.

Pasul 3

Se coace in cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute. Atentie, nu coaceti mai mult de 30 de minute.

Pasul 4

Glazura: Se combina 3 linguri de unt la temperatura camerei, 3 linguri de cacao, miere, 1 lingurita vanilie, 1 cana de zahar. Se amesteca pana la omogenizare. Se toarna uniform peste negresa din cuptor.

Pasul 5

Se pune negresa la frigider cat timp este calda. Bucurati-va de aceasta reteta negresa oferita de oReteta!

 

Tip Reteta: Taguri: , Ingrediente: , , , , , ,
Media Notelor

(5 / 5)

5 5 1

Ai dat deja o nota.

1 oameni au dat nota acestei retete

Retete Asemanatoare:
  • reteta-simpla-gogosi

    Reteta Simpla Gogosi

  • Reteta Cookies

    Reteta Cookies

  • reteta placinta americana

    Reteta Placinta Americana

  • Reteta Limonada

    Reteta Limonada

  • reteta salata caesar

    Reteta Salata Caesar

Informatii Nutritionale

Aceste informatii sunt per portie.

  • Calorii

    183 kcal
  • Colesterol

    47 mg
  • Fibre

    1 g
  • Sodiu

    110 mg
  • Carbohidrati

    25.7 g
  • Grasimi

    9 g
  • Proteine

    1.8 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>