Reteta Creveti Scampi
2014-08-19- Bucatarie: Greceasca
- Fel de mancare: Fel Principal
- Grad de dificultate: Incepator
- Portii : 6
- Timp Prep : 30m
- Timp Gatire : 15m
- Gata in : 45m
Ingrediente
- 1 pachet unt
- 2 linguri mustar preparat Dijon
- 1 lingura suc de lamaie proaspat stors
- 1 lingura usturoi tocat
- 1 lingura patrunje proaspat tocat
- 1 kg de creveti cu coada, cu venele scoase si decorticati
Mod de preparare
Pasul 1
Se incalzeste cuptorul la 230 grade C.
Pasul 2
Intr-o cratita mica la foc mediu se amesteca untul, mustarul, sucul de lamaie, usturoiul si patrunjelul. Cand untul se topeste complet se ia de pe foc.
Pasul 3
Se aranjeaza frumos crevetii intr-un vas yena si se toarna amestecul de unt peste creveti.
Pasul 4
Se coc in cuptorul preincalzit in jur de 12-15 minute pana cand crevetii devin opaci si rozalii.
Media Notelor
(5 / 5)
1 oameni au dat nota acestei retete
Retete Asemanatoare:
Informatii Nutritionale
Aceste informatii sunt per portie.
-
Calorii
420 kcal -
Colesterol
320 mg -
Fibre
0.1 g -
Sodiu
681 mg -
Carbohidrati
1.8 g -
Grasimi
32.8 g -
Proteine
30 g