Reteta Cordon Bleu

2014-10-04
  • Portii : 6
  • Timp Prep : 15m
  • Timp Gatire : 45m
  • Gata in : 60m

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat, fara piele
  • 6 felii cascaval
  • 6 felii sunca
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • 6 linguri unt
  • 1/2 ceasca de vin alb sec
  • 1 lingurita condimente pui
  • 1 lingura amidon
  • 1 ceasca smantana

Mod de preparare

Pasul 1

Se bat bucatile de piept de pui daca acestea sunt prea groase. Se pune o felie de cascaval si o felei de sunca pe fiecare bucata cam la un cm de margini. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se amesteca faina cu boia intr-un bol mic. Se pune amestecul pe bucatile de pui sub forma de strat.

Pasul 2

Se incinge untul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare si se prajesc bucatile de pui pana se rumenesc bine pe toate partile. Se adauga vinul si condimentele. Se reduce focul la mic se acopera si se fierbe timp de 30 de minute pana cand puiul nu mai este roz si sucul devine clar.

Pasul 3

Se scot scobitorile si se pun bucatile de pui pe un platou cald. Se amesteca amidonul cu smantana intr-un castron mic si se adauga incet in tigaie amestecand. Se lasa pe foc pana cand se ingroasa si se toarna peste pui. Serveste cald acest Cordon Bleu impreuna cu un vin romanesc la alegere.

 

Media Notelor

(0 / 5)

0 5 0
Da o nota acestei Retete

0 oameni au dat nota acestei retete

Retete Asemanatoare:
  • reteta pui marsala

    Reteta Pui Marsala

  • Reteta Cartofi Prajiti

    Reteta Cartofi Prajiti

  • Reteta Somon

    Reteta Somon

  • quesadilla

    Reteta Quesadilla de Pui

  • tpgrf-pf201102231937_zbk

    Reteta pui Kung Pao

Informatii Nutritionale

Aceste informatii sunt per portie.

  • Calorii

    584 kcal
  • Colesterol

    195 mg
  • Fibre

    0.3 g
  • Sodiu

    655 mg
  • Carbohidrati

    7.7 g
  • Grasimi

    40.9 g
  • Proteine

    41.6 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>